O nama
O nama

Polovanauto.rs je domaći  sajt za kupovinu i prodaju automobila, drugih vozila i rezervnih delova.

Sajt polovanauto.rs omogućava oglašavanje vozila i rezervnih delova, efikasno povezuje kupce i prodavce i pruža savete i informacije oko kupoprodaje vozila.

 Čemu težimo

Sajt polovanauto.rs teži da utiče na unapređenje i razvoj tržišta vozila kroz povećanje korišćenja Interneta u kupovini i prodaji vozila.
 
Kupcima ovaj sajt želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja velike ponude vozila, auto usluga i rezervnih delova, kao i kroz pružanje zaokružene celine praktičnih i neophodnih informacija.
 
Prodavcima, auto salonima i auto dilerima sajt polovanauto.rs teži da pomogne u pospešivanju prodaje korišćenjem Interneta u poslovanju i omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima.


Naš cilj

Naš cilj je da što brže i što lakše prodate svoje vozilo. Nudimo Vam da vaše vozilo postavite na naš portal www.polovanauto.rs, a da to bude besplatno, bez obzira jesu li domaće, strane tablice ili vozilo ide na ime kupca. U ponudita takođe  imamo pakete koje možete izabrati, a da ste pritom fizičko lice koje prodaje više vozila ili ste registrovana auto kuća za prodaju novih i polovnih vozila. U cenu paketa možete postaviti svoj logo bez ikakvih dodtatnih troškova. Kontakt:

060 555 333 0 Miloš
Adresa: Smederevska Palanka - Vodice
Vodički put bbRadno vreme:

Pon-pet: 09-17 časova
Subotom: 09-15
časova

 
MARKETING