O nama
O nama
Polovanauto.rs je domaći  sajt za kupovinu i prodaju automobila, drugih vozila i rezervnih delova.
Sajt polovanauto.rs omogućava oglašavanje vozila i rezervnih delova, efikasno povezuje kupce i prodavce i pruža savete i informacije oko kupoprodaje vozila.

Čemu težimo

Sajt polovanauto.rs teži da utiče na unapređenje i razvoj tržišta vozila kroz povećanje korišćenja Interneta u kupovini i prodaji vozila.
 
Kupcima ovaj sajt želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja velike ponude vozila, auto usluga i rezervnih delova, kao i kroz pružanje zaokružene celine praktičnih i neophodnih informacija.
 
Prodavcima, auto salonima i auto dilerima sajt polovanauto.rs teži da pomogne u pospešivanju prodaje korišćenjem Interneta u poslovanju i omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima.


Naš cilj

Naš cilj je da što brže i što lakše prodate svoje vozilo. Nudimo Vam da vaše vozilo postavite na naš portal www.polovanauto.rs, a da to bude besplatno, bez obzira jesu li domaće, strane tablice ili vozilo ide na ime kupca. U ponudita takođe  imamo paket koji možete izabrati, a da ste pritom fizičko lice koje prodaje više vozila ili ste registrovana auto kuća za prodaju novih i polovnih vozila. Više informacija o ponudi paketa https://www.polovanauto.rs/ponuda.
Takođe mi Vam nudimo i obnovu vaših oglasa bez dodatnih troškova, svi oglasi na portalu se automatski obnavljaju sve do trenutka dok svoj oglas ne obrišete. 
Pored paketa za oglašavawe nudimo Vam i reklamne banere na našem portalu.
Ako ste član Vozača Balkanske Asocijacije dobijate 50% popusta na usluge portala, pa će vas tako paket za trgovce i reklamni baneri koštati duplo jeftinije.Kontakt:

060 555 333 0 
Adresa: Smederevska Palanka - Vodice
Vodički put bbRadno vreme:

Pon-pet: 09 -16 časova
Subotom: 09 - 12
časova

 
MARKETING